RSS

Als het gaat om een cocktail party, de meest populaire visie is niets anders dan een hete meisje in een sexy cocktail jurk met mooie benen. Het rockt, is het niet? Terwijl we praten over een formele gebeurtenis, het is een ander verhaal. De uitnodiging vertelt een avondkledingpartij wat betekent moeten we formele jurken te dragen. Hoe kunnen we het verschil tussen cocktailjurken en formele jurken? Wat hebben we nodig om aandacht te besteden? De volgende tips kunnen u helpen beslissen wat te dragen als je eenmaal bent uitgenodigd.

formaliteit

Een cocktail jurk betekent meestal wat we dragen aan een cocktail party. Drankjes en hapjes zijn er in het algemeen geserveerd. Bovendien hebben de gasten de vrijheid om de roklengte beslissen omdat een cocktail party is minder formeel dan de meeste evenementen. Feestjurken zijn wat we dragen om speciale gelegenheden, zoals formeel huwelijk, ballen, liefdadigheid evenementen, etc. Het kiezen wat te dragen is afhankelijk van het evenement formaliteit. Als je dragen van een cocktail jurk in een formele gebeurtenis, zou je niet denken als een gecultiveerde vrouw als formele gebeurtenissen vereisen de juiste plechtigheden.

cocktail jurk

roklengte

De lengte van de cocktail jurken kan worden varieerde van halverwege de dij tot knie lengte. U kunt de roklengte beslissen op basis van uw lichaamsvorm. Een halverwege de dij lengte jurk is fantastisch voor een vrouw met mooie benen, terwijl een knie lengte jurk past voor alle cijfers. Echter, de lengte van de formele jurken zijn over het algemeen van knielengte tot vloer lengte. Floor lengte is absoluut de meest populaire als je het bijwonen van een aantal formele evenementen, zoals een kathedraal bruiloft. Het is niet gepast om een ​​boven-knie lengte jurk dragen in een formele gelegenheid.

Kleur

Cocktail jurken zijn verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren en patronen. Felle kleuren zoals roze of tijger gestroomd zijn er zeker om hoofden te draaien in een cocktail party. Maak je geen zorgen dat je aantrekkelijker dan de bruid in een bruiloft zou kunnen zijn of dat u misschien niet elegant uitzien in een heldere, glanzende gekleurde jurk in een witte das gelegenheid. Integendeel, u moet letten bij het kiezen van de kleur van de formele jurken. Zoals gebruikelijk, monotoon of ongecompliceerde kleurencombinaties zijn geschikt voor formele jurken. Blijf weg van de felle kleuren zoals rood of roze op de begrafenis.

Accessoires

Het maakt niet uit welke gebeurtenis u deelneemt, nooit vergeten om je jurk met accessoires met bijpassende sieraden. Dezelfde set werkt voor zowel cocktail jurk en formele kleding. Chic koppelingen of designer handtassen toe te voegen een stijlvolle touch aan uw toga. Stiletto’s werken goed met uw cocktail jurk als ze verlengen je benen. Een paar stralende hoge hakken met kristallen zal uw vloer lengte formele kleding te accentueren en produceren een rode loper look. Vergeet niet op uw favoriete oorbellen en ketting te zetten voor een complete ensemble.

stof

Zoals voor de textiel, cocktail jurken en formele jurken zijn in principe hetzelfde. Satijn, taft en organza goed gaat met elke toga.

RSS