RSS

jeans-truereligion

Voor een meerderheid van de vrouwen, de integratie van designer bedrukte jeans in hun garderobe kan een overweldigende stap te nemen zijn. De beste manier om te gaan met dit is om te beginnen met subtiele prints in plaats van te kiezen voor een helder gedrukte paar designer vrouwen jeans. Een toon-op-toon patroon kan bieden een betere optie. Bovendien moeten vrouwen rekening met factoren zoals kleurenpalet en de pasvorm van de jeans. Eventuele accessoires kunnen worden toegevoegd, maar dit is na een zorgvuldige bestudering van hoe goed de accessoires past of complimenteren de gedrukte jeans.

Passen

De regels die gelden voor denim van toepassing op drukwerk jeans – vrouwen moeten kiezen voor stijlen die hun sterke gebieden flatteren. Fit is vooral van belang met betrekking designer bedrukte jeans, omdat de ogen zijn vaak gevestigd op de patronen en uiteindelijk de drager. De juiste pasvorm is noodzakelijk en voorkomt het accentueren van probleemgebieden. Bovendien, het helpt om de negatieve uitstraling die slecht passende kleding te creëren voorkomen. Vrouwen die een meer zandloper vormige moeten jeans met klepzakken en lagere stijgingen voorkomen.

kleurenpalet

Om een kostuum-achtige uitstraling te voorkomen, moeten vrouwen consistente kleurenpaletten in zowel de jeans en de top te houden. Bij het dragen van bedrukte designer jeans ze moeten kiezen neutrale kleuren, zoals bruin en wit om te voorkomen dat overschaduwt de print. Voor een bolder verklaring één of twee kleuren kunnen worden geselecteerd, ongeacht of ze zijn prominente kleuren of niet. Een uiterst fashion forward vrouw kan combineren 2 prints, maar dit zou een gedurfde keuze die niet geschikt zijn voor iedereen.

Accessoires

Bij het kiezen van accessoires om samen te dragen met bedrukte designer jeans, is het raadzaam om de kleuren die op de jeans te kiezen. Een vrouw moet kiezen voor een van de minder prominente kleuren en tekenen met een handtas of schoenen in die kleur. Sieraden moeten sommige tegenstelling tot de afdruk die is geselecteerd bieden. Zo zou een meer vrouwelijke print, zoals een bloemenprint goed worden ingevuld door hoekige, metalen oorbellen, terwijl een edgier afdruk kan worden gecombineerd met een zachte sieraden keuze.

Stijl

Vrouwen hoeven niet hun hele stijl te veranderen om een trend te passen. In plaats daarvan moeten ze laten een trend te passen in hun persoonlijke stijl, want mode makkelijk en leuk moet zijn, niet gedwongen. Gedrukt designer jeans kan in een vrouw de persoonlijke stijl worden opgenomen. Ze zijn goed afgerond met blouses en hakken voor een meer aantrekkelijke en vrouwelijke look. De spijkerbroek kan ook goed worden gecombineerd met een blazer. Neutraal gekleurde vestjes kon ook goed overeen met brutaler gedrukte jeans. Beide flats en hakken kan deze stijl aan te vullen.

RSS