RSS

Het selecteren van een outfit is iets dat elke vrouw vindt interessant en leuk. De meeste vrouwen beginnen met het plannen wat te dragen veel voordat een evenement. Er is geen twijfel dat het iets is van het grootste belang voor een dame, ongeacht haar leeftijd en grootte leuk om te kijken op een gelegenheid. Maar wat als de jurk ziet er niet leuk of je je jurk ongemakkelijk want het ziet er raar op je? Het is gewoon omdat je negeerde uw lichaamsvorm bij het selecteren van de jurk.

formele jurken

Het is zeer belangrijk voor u om te weten je lichaam het type en de slijtage van de formele kleding volgens dat. Het is niet noodzakelijk dat wat uw favoriete modale draagt in het modeblad zou mooi uitzien op je, omdat verschillende mensen hebben verschillende hoogtes, vorm en huidskleur dus je moet dragen wat goed gaat met je figuur en teint. Daarom is het beter om te weten over je lichaam het type.

Als u middelgrote bent of slank lichaam; dan heb je geluk. Met dit soort figuur heb je veel opties om een jurk uit te kiezen. U kunt elke goede kleur die past bij je huidskleur te dragen. U vindt er een heleboel mooie kleuren in formele avondjurken om uw slanke lichaam complimenteren vinden.

Als u weinig in de hoogte bent dan kunt u terecht voor korte jurkjes. Korte jurkjes kijken trendy en maak je sexier uitzien. Ga nooit voor de volle lengte jurken als je klein zijn door lange jurken zou je zelfs korter. Draag geen horizontale strepen als u een korte lengte. Je moet in plaats daarvan dragen verticale strepen.

Als je lang bent is het heel goed, want lange meisjes altijd worden opgemerkt en gewaardeerd, maar zorg ervoor te kleden volgens uw lengte. Als u wilt uw lengte in evenwicht dan proberen om grijze goud en lila dragen. Strapless jurken zien er geweldig uit op de lange meisjes; zoals jurken evenwicht uw lengte en je elegant uitzien.

Als u peer dan gevormd proberen om wat pluizige spul op je borst om uw buste en zachte mouwen verbeteren als goed; voorkomen dat het dragen A- lijn jurken. Als u appelvormig lichaam dan niet dragen gezwollen mouwen en ga voor A-lijn jurken.

Meestal vrouwen klagen over hun zware dijen en ze wilt verbergen, in dit geval dienen zij geen hebben een grote gleuf in hun kleding; meisjes kunnen hun zware dijen te verbergen door het dragen van lange rokken plus lange rok geven een zeer slanke en stijlvolle look voor vrouwen van elke leeftijd.

Dus als je weet over je lichaam en kies de jurk volgens die dan zou je er perfect bij alle gelegenheden.

RSS