RSS

De meeste mensen nemen veel tijd en zorg van hun kleding en accessoires te selecteren om hun lichaamsbouw, persoonlijkheid en levensstijl aan te passen. Dezelfde tijd en aandacht moet worden gehouden bij het selecteren van uw kapsel. Je kapsel moet je gezichtsvorm en persoonlijkheid aan te vullen.

Hairstyles

Vierkant, ovaal, rond, lang, diamant en hartvormige: gezichtsvormen zijn in grote lijnen als volgt ingedeeld. Het bepalen van uw gezichtsvorm zal u helpen bij het selecteren van de perfecte kapsel

Vierkant – als je een sterke vierkante kaaklijn, heeft u waarschijnlijk een vierkant gezicht. Een goed kapsel voor een vierkant gezicht zal zijn in evenwicht uit al uw gelaatstrekken en verzachten de kaaklijn. Overweeg een korte tot middellange cut. Dit type van de snede zal de focus naar boven brengen en verzachten de kaaklijn. Vermijd korte kapsels die boven de kin, omdat dit alleen zal accentueren een vierkante kaaklijn.

Ovaal – beschouw jezelf gezegend. Ovale gezichten kan zowel lang als kort haar dragen en zien er echt fantastisch.

Round – Een rond gezicht is een vol gezicht en ze hebben de neiging groot om bij de haarlijn. Overweeg een kapsel dat het gezicht zal verlengen met kapsels die hit op de kin of langer. Kort krullend kapsels zijn niet vleiend. Bovendien voorkomen scheiding in het midden, omdat dit legt de nadruk op de kortheid van het gezicht.

Lang – te vleien een lang gezicht overwegen een kapsel dat breedte toevoegt aan het gezicht. Een halflange bob of een zware gelaagde snit is perfect. Lang golvend haar is vleiend ook zoals het ook de illusie van verbreding en het verkorten van het gezicht zal geven.

Diamant – kenmerken zijn een smal voorhoofd en de kaaklijn gaat om een duidelijk punt aan de kin. Daarnaast is het gezicht is het grootst bij de jukbeenderen. De jukbeenderen zijn zal gedefinieerd en vaak hoog op het gezicht. De perfecte kapsel zal volheid en textuur toe te voegen op het voorhoofd en kaaklijn nog vermijden volheid op de jukbeenderen. Overweeg een kort kapsel dat korter is dan het oor lengte met een pony. Daarnaast schouderlengte en kin lengte kapsels met een stompe snit en pony zal werken als deze stijl van de prachtige jukbeen structuur van een diamant vorm van het gezicht zal worden gewezen. Vermijd centrum onderdelen als ze creëren een onevenwichtige look.

Hartvormige – is breed aan de tempels en smal aan de kin. Kies een kapsel dat de aandacht zal vestigen op de ogen en jukbeenderen Chin lengte bobs, korte aalscholvers, veegde voren lagen en piekerige pony ziet er geweldig uit op dit type gezicht. Heeft een kapsel dat bovenste gezicht toont meer omdat het ervoor zorgt dat uw kin kijken smaller niet selecteren.

Het selecteren van de perfecte kapsel dat je gezichtsvorm, persoonlijkheid en levensstijl past kan een uitdaging zijn. Het is echter goed te doen als je eenmaal begrijpen welke compliment gezichtsvormen kapsels.

RSS