RSS

Het selecteren van een outfit is iets dat elke vrouw vindt interessant en leuk. De meeste vrouwen beginnen met het plannen wat te dragen veel voordat een evenement. Er is geen twijfel dat het iets is van het grootste belang voor een dame, ongeacht haar leeftijd en grootte leuk om te kijken op een gelegenheid. Maar wat als de jurk ziet er niet leuk of je je jurk ongemakkelijk want het ziet er raar op je? Het is gewoon omdat je negeerde uw lichaamsvorm bij het selecteren van de jurk.

formele jurken

Het is zeer belangrijk voor u om te weten je lichaam het type en de slijtage van de formele kleding volgens dat. Het is niet noodzakelijk dat wat uw favoriete modale draagt in het modeblad zou mooi uitzien op je, omdat verschillende mensen hebben verschillende hoogtes, vorm en huidskleur dus je moet dragen wat goed gaat met je figuur en teint. Daarom is het beter om te weten over je lichaam het type.

Als u middelgrote bent of slank lichaam; dan heb je geluk. Met dit soort figuur heb je veel opties om een jurk uit te kiezen. U kunt elke goede kleur die past bij je huidskleur te dragen. U vindt er een heleboel mooie kleuren in formele avondjurken om uw slanke lichaam complimenteren vinden.

Als u weinig in de hoogte bent dan kunt u terecht voor korte jurkjes. Korte jurkjes kijken trendy en maak je sexier uitzien. Ga nooit voor de volle lengte jurken als je klein zijn door lange jurken zou je zelfs korter. Draag geen horizontale strepen als u een korte lengte. Je moet in plaats daarvan dragen verticale strepen.

Als je lang bent is het heel goed, want lange meisjes altijd worden opgemerkt en gewaardeerd, maar zorg ervoor te kleden volgens uw lengte. Als u wilt uw lengte in evenwicht dan proberen om grijze goud en lila dragen. Strapless jurken zien er geweldig uit op de lange meisjes; zoals jurken evenwicht uw lengte en je elegant uitzien.

Als u peer dan gevormd proberen om wat pluizige spul op je borst om uw buste en zachte mouwen verbeteren als goed; voorkomen dat het dragen A- lijn jurken. Als u appelvormig lichaam dan niet dragen gezwollen mouwen en ga voor A-lijn jurken.

Meestal vrouwen klagen over hun zware dijen en ze wilt verbergen, in dit geval dienen zij geen hebben een grote gleuf in hun kleding; meisjes kunnen hun zware dijen te verbergen door het dragen van lange rokken plus lange rok geven een zeer slanke en stijlvolle look voor vrouwen van elke leeftijd.

Dus als je weet over je lichaam en kies de jurk volgens die dan zou je er perfect bij alle gelegenheden.

De meeste mensen nemen veel tijd en zorg van hun kleding en accessoires te selecteren om hun lichaamsbouw, persoonlijkheid en levensstijl aan te passen. Dezelfde tijd en aandacht moet worden gehouden bij het selecteren van uw kapsel. Je kapsel moet je gezichtsvorm en persoonlijkheid aan te vullen.

Hairstyles

Vierkant, ovaal, rond, lang, diamant en hartvormige: gezichtsvormen zijn in grote lijnen als volgt ingedeeld. Het bepalen van uw gezichtsvorm zal u helpen bij het selecteren van de perfecte kapsel

Vierkant – als je een sterke vierkante kaaklijn, heeft u waarschijnlijk een vierkant gezicht. Een goed kapsel voor een vierkant gezicht zal zijn in evenwicht uit al uw gelaatstrekken en verzachten de kaaklijn. Overweeg een korte tot middellange cut. Dit type van de snede zal de focus naar boven brengen en verzachten de kaaklijn. Vermijd korte kapsels die boven de kin, omdat dit alleen zal accentueren een vierkante kaaklijn.

Ovaal – beschouw jezelf gezegend. Ovale gezichten kan zowel lang als kort haar dragen en zien er echt fantastisch.

Round – Een rond gezicht is een vol gezicht en ze hebben de neiging groot om bij de haarlijn. Overweeg een kapsel dat het gezicht zal verlengen met kapsels die hit op de kin of langer. Kort krullend kapsels zijn niet vleiend. Bovendien voorkomen scheiding in het midden, omdat dit legt de nadruk op de kortheid van het gezicht.

Lang – te vleien een lang gezicht overwegen een kapsel dat breedte toevoegt aan het gezicht. Een halflange bob of een zware gelaagde snit is perfect. Lang golvend haar is vleiend ook zoals het ook de illusie van verbreding en het verkorten van het gezicht zal geven.

Diamant – kenmerken zijn een smal voorhoofd en de kaaklijn gaat om een duidelijk punt aan de kin. Daarnaast is het gezicht is het grootst bij de jukbeenderen. De jukbeenderen zijn zal gedefinieerd en vaak hoog op het gezicht. De perfecte kapsel zal volheid en textuur toe te voegen op het voorhoofd en kaaklijn nog vermijden volheid op de jukbeenderen. Overweeg een kort kapsel dat korter is dan het oor lengte met een pony. Daarnaast schouderlengte en kin lengte kapsels met een stompe snit en pony zal werken als deze stijl van de prachtige jukbeen structuur van een diamant vorm van het gezicht zal worden gewezen. Vermijd centrum onderdelen als ze creëren een onevenwichtige look.

Hartvormige – is breed aan de tempels en smal aan de kin. Kies een kapsel dat de aandacht zal vestigen op de ogen en jukbeenderen Chin lengte bobs, korte aalscholvers, veegde voren lagen en piekerige pony ziet er geweldig uit op dit type gezicht. Heeft een kapsel dat bovenste gezicht toont meer omdat het ervoor zorgt dat uw kin kijken smaller niet selecteren.

Het selecteren van de perfecte kapsel dat je gezichtsvorm, persoonlijkheid en levensstijl past kan een uitdaging zijn. Het is echter goed te doen als je eenmaal begrijpen welke compliment gezichtsvormen kapsels.

RSS